keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Hellepäivän riemua

Kaveri on kasvanut neidistä ohi..

Hellerajat paukkuivat ja autossa matkustaminen tuntui tuskaiselta kun lähdettiin Titan kanssa katsomaan Senniä ja tarkoituksena oli lähteä uittamaan koiria hiekkamontulle. Ennen uimaan lähtöä neidit telmivät auringonpaisteessa ja nopeastihan siinä näytti kuuma tulevan. Senni normaaliin tapaansa jaksoi roikkua Titan kyljessä kiinni, sinne minne Titta menee niin myös Senni.


"Piinaavan" automatkan järjesti Senni, koettelemalla emäntänsä hermoja yrittäessään hyppiä takakontista penkkien yli takapenkeille. Perillä Titta ei ilmeisesti muistanut viimekesästä mitään, vaan asteli reippaasti kahlailemaan veteen. Pienen avustuksen saattelemana päästiin uimaan muutaman kerran. Sennikin kävi pulahtamassa muutaman kerran elämänsä ensimmäistä kertaa ja hyvinhän se meni. Alkukesästä on kiva käydä uimassa kun paarmat eivät kiusaa. Todennäköisesti niistäkin tihulaisista päästään pian taas "nauttimaan"..

"Ottakaa toi pois mun kimpustaa!"

Titalle täytyy oikein nostaa hattua sen pitkän pinnan takia. Neidin äkäisen luonteen tuntien se antaa varsin hellää käsittelyä Sennille, siihen nähden kuinka punainen paholainen jaksaa roikkua Titan kyljessä. Välillä Titta kertoo, että nyt riittää, mutta ei paljon muuta. Leikkeihinkin vanhapiika välillä innostuu ja silloin Senniäkin tuntuu ihmetyttävän Titan meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti