sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Mökkeilyä

Lähdettiin Titan kanssa vanhempieni mökille Etelä-Pohjanmaalle. Automatka perjantaina oli varsin tukala niin kuskille kuin koirallekkin, mutta lepotaukojen turvin päästiin lopulta perille. Titta imi itseensä aurinkoenergiaa tuttuun tapaan ja sen huomasi illalla kun mentiin mökkiin. Ei paljon neitiä näkynyt, kun se nukkui tyytyväistä sängyllä.



Lauantaina lähdin käymään kaupassa ja hiljaisella kirkonkylällä ei näyttänyt mitään erikoista tapahtuvan. Seuraavassa mutkassa kuitenkin seistä nökötti ruskea lehmä keskellä tietä! Oli Mansikki valinnut väärän päivän iltapäiväkävelylle, kun näytti ressukalla olevan kuuma. Hetken siinä tuijoteltiin toisiamme kun lehmä lähti käyskentelemää ilmeisesti kotopihaansa, joka oli aivan tien vieressä.
Huomasi että oikein maalla oltiin kun lehmätkin kävelevät tiellä vastaan, omas kotona korkeintaan hirvet hyppisivät tiellä. :)


Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä otin Titankin mukaan uimaan. Muina päivinä olin käynyt yksin rullaluistelun päätteeksi ja nyt jopa Titan vireystila näytti siltä, että siitä saattaisi olla kaveriksi. Mentiin järvenrantaan kahlailemaan ja kyllä neiti kävi kunnollakin kastautumassa ja uimassa mukanani. Uiskentelujen ja kahlailujen jälkeen lähdettiinkin sitten kotia kohti. Automatkakin sujui paljon helpommin, kun aurinko ei päässyt porottamaan niin kuumasti.
Toivottavasti ilmat suosisivat taas sen verran, että pääsisi mökille lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti