lauantai 28. toukokuuta 2011

Jengi kokoontuu

Senni alkaa jo pysyä Titan vauhdissa mukana



Tänään lähdettiin Titan kanssa taas kerran katsomaan Senniä. Näin kesäloman kunniaksi ei ole kiire mihinkään, joten tässähän ehtii kyläillä oikein vaivaksi asti. Titta on aina valmis automatkaan, eikä toista kertaa tarvitse kysyä että mennäänkö autolla. Kaapattiin samalla matkan varrelta cavalierpojat Nipsu ja Nappi kyytiin. Perillä lähdettiin heinäpellolla koirien kanssa ja välillä siellä paineltiinkin lujaa. Titta tavallisesti piti hieman etäisyyttä, mutta jos Senni huomasi jahdata neitiä niin karkuunhan siinä piti lähteä.


Koko jengi yhdessä kuvassa

Titta on hieman erakkoluonne ja välillä turhankin dominoiva. Tässä porukassa neiti pitää selvästi komentoa yllä. Sennin Titta on jopa ihmeen hyvin sulattanut, mutta luulen että se ymmärtää Sennin olevan kuitenkin pentu. Titta ei ole koskaan vihainen, mutta se ilmoittaa kuka järjestystä pitää yllä. Koiran koolla ei tavallisesti ole mitään merkitystä, kääpiöpinserin mielestä kun hän on "suurin ja voimakkain". Ainut koira, jota Titta oikeasti ei siedä on naapurin samankokoinen russelinarttu. Olisikohan syynä se, että nuorempana kyseinen narttu hyökkäsi Titan niskaan pusikosta.


Pojat ja Senni


Titta alkaa kovaa vauhtia harmaantua, mummaksi sitä ei millään kuitenkaan viitsisi sanoa, täyttäähän se "vasta" 8-vuotta. Silmien ympärillä, leuassa ja päälaella alkaa olla kunnolla harmaita karvoja, mutta neidin menoa ikä ei tunnu painavan missään. Syksyllä olisi edesssä muutto opiskelupaikkakunnalle ja haaveissa se toinen koira. Rhodesiankoira on ykköshaaveeni ollut jo pitkään, mutta toisaalta haluan antaa sille tilaa enemmän kuin opiskelijakämpän. Joten voi olla, että toinen pieni ruskea kääpiöneiti tulee rikastuttamaan elämäämme ensi vuoden vaihteen aikaan, tai ainakin näin haaveile. :)

Senni 13vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti