maanantai 25. huhtikuuta 2011

Senni


Tänään lähdin katsomaan kaverini luokse pientä "punaista paholaista", Senniä. Kylläpä pennulla osaakin olla terävät hampaat.. :) Vein tuliaisiksi ison pinon sanomalehtiä, niistä on kuulemma jostain syystä pulaa.
 Ja voi luoja kun oli suloinen koiruus. Tässähän ihan pentukuume nousee, niin vastustamaton Senni on! Kauanhan se jaksoi peuhata ja purra kaikkea mitä suuhunsa sai. Taisi ihmisten käsivarret ja matonreunat puruleluna kiinnostaa enemmän, kuin omat lelut.


Titta sai tyytyä jäämään vielä kotiin, ehkä loppuviikosta koirat tapaavat toisensa ja katsotaan kuinka homma lähtee luistamaan.
Titta pääsi aamusta cavalierpoikien Napin ja Nipsun kanssa metsälenkille. Oli taas lämmin ja hieno ilma ulkoilla, joten vierähtihän tunti nopeasti. Illasta rupesi kuitenkin taas neidin kierrokset nousemaan, joten lähdettiin pyöräilemään kuuden kilometrin lenkki, jonka päätteeksi käytiin vielä sänkipellolla jahtaamassa myyriä ja fasaaneja. Kotiin ehdittii juuri ennen Täykkäreitä, joita emäntä jäi katsomaan samalla kun Titta etsi itselleen omista kätköistään luun jota se jäi tyytyväisen oloisena mutustamaan.

Suloinen Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti