lauantai 30. huhtikuuta 2011

Reissussa

Matkustaja

Tänään lähdettiin Titan kanssa reissuun. Aamulla aurinko paistoi hienosti, eikä kotona ollut mitään erityistä tekemistä, niinpä päätin että lähdetään mökillä käymään. Tavarat pakattuani lähdettiin käymään ensin pikaisesti tallilla neidin kanssa. Siivosin tallin samalla kun Titta teki tuttavuutta hevosten kanssa ja piti vahtia, ettei kissat pääse yllättämään.





 Perillä lähdettiin käymään katsomassa rannassa onko vesi noussut kuinka korkealle. Jäät olivat kaikki sulaneet, mutta vesi oli jonkin verran noussut ja Titalla näytti olevan hauskaa juoksennellessa edestakaisin.

Rannassa

Järvellä näkyy jotain..



Käytiin sukulaisiakin moikkaamassa ja samalla Titta näki beagle-tytöt Riitun ja Mayan. Kauhean murinan kanssa päästiin sisälle, kun Titta ja Maya huomasivat toisensa. Titta on niin dominoiva, että aivan omistajaakin hävettää kun koira luulee omistavansa joka paikan.. Hetken rauhoittelun jälkeen neidit kuitenkin rauhoittuvat, eikä ongelmia ollut.

Keppi piti yrittää tappaa




Käytiin vielä ennen kotiin lähtöä metsässä lenkkeilemässä. Hirven jälkiä näkyi paljon pehmeällä metsätiellä ja niiden hajujen perään Titta olisi kovaa ollut lähdössä. Metsä raikasi kun joutui neitiä huutamaan takaisin. Palasihan se koira onneksi, olisi sinne ollut ikäväkään sitä jättää.
Palattuamme kotiin, oli sohvalla loppuillan kaksi väsynyttä reissaajaa.


Ps. Kävimme Titan ja cavalierpoikien kanssa perjantaina moikkaamassa Senni-tyttöä ja hyvinhän se meni. Titta selvitti vain pennulle kuinka lähelle saa tulla ja kuinka toimitaan. Mitään isoa ärinäkohtausta se ei aiheuttanut ja Senniä näytti Titta kovastikkin kiinnostavan. Tittaa tuttuun tapaan kiinnosti ympäristö enemmän kuin yksikään koirista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti